Esmorzars a domicili

Deien les àvies i encara diuen les mares, que l’esmorzar és el menjar més important del dia. Un bon esmorzar és un moment de plaer. No en va, quan viatgem, els bufets dels esmorzar són tan exitosos. Però poques vegades a les nostres cases els fem tan complets.

És el menjar que s’ingereix després d’un gran període de dejuni. És l’inici de la jornada. És un moment de parar i gaudir abans de començar la jornada.

Cal distingir el desdejuni diari i el de cap de setmana o dies especials. I és que entre setmana anem amb moltes presses. I a vegades prenem el cafè dempeus mentre posem el menjar del gos, encenem la rentadora i ens posem la jaqueta per a sortir volant.

Et sona això de…?

–     Jo no menjo cap fruita als matins perquè pelar-la es una feinada… Si me la trobés pelada i preparada!
–     No tinc temps d’anar a buscar els croissants al forn, només em faltaria.
–     El suc? El suc és per a quan viatjo i me’l prenc als hotels.
–     Embotits bons, pernil, formatge, què va…. Això és per als caps de setmana.
–     Salmó amb mantega….Mmm!
–     Panets recentment fets.

Tot són comentaris de desitjos sense complir.

Encara sort que existeixen opcions de regal com els esmorzars a domicili de Colmado Giner. En la pàgina web trobaràs opcions d’esmorzar a domicili per a sorprendre a algú especial, a un amic, pare, germà, client. Ocasions especials, esmorzars sorpresa, esmorzars per a un aniversari, un regal original d’aniversari. Gurmet, delicatessen, de productes Quilòmetre zero.
També és una bona opció, demanar-t’ho els dissabtes o diumenges i rebre amb les sabates d’anar per casa i pijama un esmorzars de reis per a prendre’l sense preses, i amb la millor qualitat que puguis imaginar.

No perdis l’ocasió de provar-ho aquesta mateixa setmana. Colmado Giner, de Reus, província de Tarragona, t’envia els seus “runners” on necessitis. Cambrils, Salou, La Selva del Camp, Almoster, Castellvell, Montblanc etc..

Amb la garantia d’un lloc icònic de productes gurmet.

Have a nice day!

Esmorzar Feliç
Obrir
Hola 👋
Com podem ajudar?